ENGİN ARSLAN - Okul Müdürü

İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Mardinde tamamladıktan sonra Dicle Üniversitesi Siirt Sınıf Öğretmenliği anabilim dalından 2007 yılında mezun olmuştur. 2007 yılında Siirt ilinin Baykan ilçesinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlamıştır. 2008 yılında Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine Sınıf Öğretmeni olarak atanmıştır. Mardin ilinde öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulunmuştur;2016 yılından beri Cumhuriyet İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Gaziantep Üniversitesi Eğitim yönetimi teftişi planlanması ve ekonomisi alanında tezsiz; Mardin Artuklu Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında tezli yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Empati, dugusal zeka ve  misyoner eğitimleri alanında ulusal ve uluslararsı dergilerde makaleleri yayınlanmıştır.